Pret-echo: een mooi blijvend aandenken aan je zwangerschap

De verschillende mogelijkheden:

Tijdens de sessie maak ik meerdere foto's deze krijg je mee op een GRATIS USB, een aantal foto's worden afgedrukt. Ik werk voor elke sessie met de hoogste kwaliteit, namelijk full HD.

  • Meegroeireis: Vooraf bespreken we de momenten van de meegroeireis. Je krijgt 5 foto’s per sessie zodat je op het einde van de 3 pretecho's 15 foto's hebt.
  • Combinatie van een pretecho en prenatale begeleiding is steeds mogelijk, neem dan even telefonisch contact op en we zoeken een geschikt moment.
  • Je kan ervoor kiezen om familie mee te nemen.
  • De foto's die je meekrijgt zijn van hoge kwaliteit.
  • CADEAUBON verkrijgbaar, bedrag kan je zelf kiezen.
  • wij doen geen geslachtsbepalingen noch medische echo's 
  • Betalen kan cash of QR-code op je smartphone


2D


3 foto’s afgedrukt


50 €, 3 foto's & USB inbegrepen

3D


4 foto’s afgedrukt


80 €, 4 foto's & USB inbegrepen

3D/4D


4 foto’s afgedrukt


95 €, 4 foto's & USB inbegrepen

3D/4D plus


5 foto’s afgedrukt


105 €, 5 foto's & 4D film & USB inbegrepen

Meegroeireis
= 3x 3D/4D plus


3 x 5 foto’s afgedrukt


215 €, 5 foto's & 4D film & USB inbegrepen

2D - 3D - 4D Pretecho

Een pretecho is een ontspannen moment om je zwangerschap intens te beleven. Het is even ontsnappen aan de dagelijkse drukte en bewust tijd maken om te genieten van mooie 2D, 3D en/of 4D echobeelden van je kindje. 2D is een duidelijk zwart-wit beeld, 3D is een driedimensionale foto en 4D is het live filmen in 3D.

In alle rust overloop ik alles wat je kindje op dat moment wil laten zien.

Ik heb hiervoor een opleiding gevolgd omdat ik zo gefascineerd ben door dat prille leven in de baarmoeder. Het is zo'n mooi moment als je ouders intens ziet genieten van hun ongeboren kindje. Je ziet de band gewoon groeien.

De kwaliteit van de pretecho's is hoogstaand omdat ik werk met het beste echotoestel, voorzien van de laatste nieuwe technologie. Door mijn degelijke opleiding en medische achtergrond weet ik perfect wat wel en niet kan. Je kan er zeker van zijn dat de echo's steeds op een veilige manier verlopen. Het resultaat van de echo blijft echter ook steeds afhankelijk van externe factoren nl. de hoeveelheid vruchtwater, de ligging van je baby en de dikte van de buikwand.


Ik maak pretecho's vanaf 14 weken. Op elke leeftijd zie je weer andere dingen, deze overloop ik graag met jullie. Je kan alles volgen op een groot tv-scherm.


Voor tweelingzwangerschappen is het beter dat je voor 25 weken komt, omdat anders je buik te goed gevuld is en het zicht wat beperkter is. Wil je ze nog samen in 1 beeld? Kom dan rond 14 à 16 weken.


Een 2d/3d/4d pretecho is geen medische echo, bij mij staat jullie beleving centraal. Tijdens deze sessie fungeer ik dan ook als fotograaf en niet als vroedvrouw. Een pretecho kan daarom nooit een echo van de gynaecoloog vervangen. Screenings en diagnoses worden door jouw gynaecoloog gedaan, dus niet door mij.


Een CADEAUBON voor een pretecho is altijd te verkrijgen. Het bedrag kan je zelf bepalen, vanaf 20 euro.


unsplash