Max T. raadt Wonderverhaal aan.

mei 2023

Van begin tot einde bijgestaan met raad en daad, met een glimlach en ongelooflijk veel empathie. Het was ons eerste kindje, dus veel vragen, onzekerheden, emoties, maar hier steeds op een professionele, duidelijke manier hun kennis met ons gedeeld. Ze bieden ook workshops aan om je volledig voor te bereiden.
Een dikke merci in alle geval voor alles :)

Selien P. raadt Wonderverhaal aan.

april 2023

Claudia is een absolute topvroedvrouw! Ze luistert naar je wensen en geeft heel goede tips! Je voelt je steeds op je gemak bij haar.

Nele V. raadt Wonderverhaal aan.

maart 2023

Ik had beroepsmatig al veel goede ervaringen gehad met Claudia van Wonderverhaal. Toen ik zelf voor de 1e keer zwanger was, kozen we met veel overtuiging voor Wonderverhaal. Tijdens de zwangerschap en het postpartum konden we steeds terecht bij Claudia en Bernice. Vol passie, inzet en liefde nemen ze je mee in het nieuwe aspect van het ouderschap. We voelden ons door hun sterker in onze schoenen en konden steeds met al onze vragen bij hun terecht.
Bij een 2e zwangerschap kiezen we absoluut opnieuw voor Wonderverhaal! Een goede start en ondersteuning betekenen erg veel in de soms grote onzekerheid als nieuwe mama en papa. Een welgemeende dank je wel

Tineke T. raadt Wonderverhaal aan.

februari 2023

De topmadammen van Wonderverhaal stonden zowel tijdens mijn zwangerschap als na de geboorte altijd klaar voor eerlijk advies, steun en goede raad met de zachte hand, over zowel praktische zaken als mentale ondersteuning! Ook de workshops waren heel leerrijk voor ons als nieuwe ouders in spe 🙂! Als "jonge" mama heb ik heel erg veel gehad aan deze begeleiding!

Laetitia V. raadt Wonderverhaal aan.

november 2022

Claudia is een top vroedvrouw! Ze stelt jou altijd op je gemak, is er altijd voor jou en heeft een hart voor zorg. (Ik ben gevolgd door Claudia voor mijn zwangerschap).
Ik heb ook workshops met Bernice gevolgd en alles is in de punten uitgelegd.
Bernice geeft ook zwangerschapsmassages. Alleen een woord: fantastisch!
Bedankt Claudia en Bernice !!!

Sofie R. raadt Wonderverhaal aan.

oktober 2022

Dankjewel Claudia en Bernice voor de voorbije maanden. Jullie hebben ons zoveel momenten bijgestaan vanop de eerste rij. Tijdens de zwangerschap keek ik er telkens naar uit om naar jullie te komen voor de eerlijke, bemoedigende en gerustgestelde woorden. Na de bevalling gaat alles met vallen en opstaan maar dankzij jullie wisten we perfect wat goed liep en waar of hoe we met volle moed weer verder konden gaan.
Ook jullie workshops zijn een echte aanrader. Een super voorbereiding voor het echte werk.
We gaan jullie missen! Dikke Merci voor alles!

Angélique V. raadt Wonderverhaal aan.

september 2022

Wat een geluk dat we Claudia hebben gekozen voor onze pretecho als vroedvrouw. zij heeft me overtuigt om een vroedvrouw te nemen. Al snel voelde ik me helemaal op men gemak bij haar. Ze is heel professioneel en vriendelijk. We konden echt alles aan haar vragen en kregen heel snel een antwoord. Haar manier van aanpak naar zowel baby als mama is zorgzaam en warm. Bij ons volgend kindje twijfelen we niet om haar terug aan te spreken

Tessa G. raadt Wonderverhaal aan.

juli 2022

Deze week hebben we afscheid genomen van onze vroedvrouw. Het was er eentje uit de duizend. Voor de bevalling ben ik zeer goed opgevolgd aangezien ik zwangerschap diabetes had en schildklier problemen. Ook hebben we een pret echo laten maken wat een zeer leuke ervaring was. Na de bevalling kwam ze op huisbezoek, dit was een grote hulp. Ik kampten met een overproductie aan borstvoeding wat zeer ongemakkelijk was voor onze baby en vooral ook veel pijn deed. Ik ben er van overtuigd als ze mij niet zo goed geholpen had dat ik na 2 weken de borstvoeding al had opgegeven. Ze heeft me geleerd om blokvoeding te geven, ze had vannalle tips om de ongemakken aan de borsten te verlichten. Ik vond de borstvoeding helemaal niet leuk maar nu ben ik ondertussen 3 maanden borstvoeding aan het geven dankzij haar. Ze is er in geslaagd me te laten genieten van de borstvoeding. Ook waren de bezoekjes altijd zeer fijn, ze liet steeds een positieve vibe achter als ze langs kwam. We gaan haar bezoekjes zeker missen maar we zeggen tot later want wanneer we opnieuw voor een kindje gaan komen we zeker terug naar wonderverhaal!

Charona P. raadt Wonderverhaal aan.

maart 2022

Zeer lieve, enthousiaste vroedvrouw. Ze doet haar job met hart en ziel! Super goede begeleiding gehad tijdens de zwangerschap en na de bevalling. Als ik terug zwanger mag zijn, wil ik zeker terug door Claudia begeleid worden !

Kaat W. raadt Wonderverhaal aan.

februari 2022

Claudia en Bernice staan steeds klaar met tips en advies. Ze luisteren naar je wensen, staan je bij in moeilijke momenten en beantwoorden al je vragen. Ik ben niet iemand die snel een review achterlaat, maar deze dames verdienen de volle 5 sterren (en meer als dat kon). Zwangere dames die nog begeleiding zoeken: ik kan met volle overtuiging Wonderverhaal aanraden!

Ellen Q. raadt Wonderverhaal aan.

januari 2022

Geweldige vroedvrouwen met een groot talent! Zo zorgzaam voor mama en baby! Bedankt voor de hartstikke goede begeleiding bij beide zwangerschappen en nadien !

Ellen M. raadt Wonderverhaal aan.

december 2021

Ik heb Claudia leren kennen via een collega. Na het eerste gesprek gaf ze me onmiddellijk de nodige rust om met mij samen op pad te gaan tijdens mijn zwangerschap! Ze is super lief en stelt je gerust op de juiste momenten. Ze gaf me de nodige tips en tricks op het juiste moment om de zwangerschap en bevalling goed te doorstaan. Het was fijn om haar in de buurt te hebben! Ze is er eentje uit de DUIZEND! Moest ik opnieuw zwanger zijn zou ik haar sowieso opnieuw graag hebben als vroedvrouw!
DANK JE WEL Claudia voor alles wat je voor ons hebt gedaan!
Dikke knuffel
Ellen, Michael en Marilou

Lotte L. raadt Wonderverhaal aan.

oktober 2021

Wij besloten tijdens onze zwangerschap om naar Claudia te gaan voor pretecho's, om zo onze kleine man wat vaker te kunnen zien dan de standaard echo's in het ziekenhuis. We deden de "meegroeireis" en dus mochten we 3 keer tijdens de zwangerschap langs gaan om steeds een half uurtje onze baby te bewonderen. Niet alleen werden we steeds ontzettend warm onthaald, Claudia is één van de liefste (vroed)vrouwen die we ooit ontmoet hebben! Tijdens het vastleggen van de beelden, leefde Claudia steeds volledig mee in onze ervaring en was zij minstens even blij met de mooie beelden die ze kon maken en kon ze haar enthousiasme niet bedwingen wanneer onze kleine man een beweging maakte of een glimlachje op zijn gezicht toverde. Tijdens onze laatste pretecho was het erg moeilijk om mooie beelden te maken, door de houding van onze baby. Daarom mochten we van Claudia een extra keer komen, de week erop, voor een nieuwe poging. Het was een topervaring om bij Wonderverhaal onze pretecho's te laten maken en we zouden het zo opnieuw doen. Een echte aanrader!

Dorien B. raadt Wonderverhaal aan.

september 2021

Claudia is een super goede vroedvrouw, je merkt echt dat ze haar werk met hart en ziel doet. Elke keer als je bij haar komt legt ze alles goed uit, en indien je dan nog vragen hebt mag je die altijd stellen. Wij hebben ook genoten van de 3D & 4D pretecho’s dat ze doet. Jammer genoeg zit onze reis er samen op, het was echt een plezier om elke maand naar haar toe te gaan en zodra ik bevallen was de huisbezoeken.

De workshops zijn ook een echte aanrader..

Bedankt Claudia voor alle goede zorgen, en hopelijk tot de volgende!

Chanelle en Stefan O. raden Wonderverhaal aan.

juli 2021

Na een verkennend gesprek hebben we geen ogenblik getwijfeld en gelukkig maar want het is écht wel een bijzonder verhaal geworden. Naast de zee van kennis en ervaring is Claudia ook iemand met wie je als gezin echt een band maakt, alleen al door de positieve energie en passie waarmee ze jouw gezin door de verschillende fases van de zwangerschap loodst én de geweldige ondersteuning die we na de bevalling kregen.
Zeker ook aan te raden -> Claudia's opleiding rond borstvoeding! Dit is gewoonweg goud waard! Zonder deze uitleg en de praktische begeleiding nadien hadden we dit vermoedelijk nooit volgehouden.
Dank je Claudia voor je bijzondere bijdrage aan ons Wonderverhaal

Elien U. raadt Wonderverhaal aan.

juni 2021

Claudia is een zeer goede vroedvrouw, heel vriendelijk, kon met al mijn vragen bij haar terecht. De pretecho’s waren ook fantastisch, zo leuk om op voorhand al te zien hoe mijn baby’tje eruit ging zien

Silke V. raadt Wonderverhaal aan.

mei 2021

De begeleiding van Claudia heeft onze verwachtingen meer dan overtroffen. Ze oefent haar job uit met zoveel kennis en liefde waardoor het een heel fijne ervaring was, zowel tijdens de zwangerschap als na de bevalling (zowel de medische opvolging van mezelf na de bevalling, als de check ups van ons zoontje). We keken steeds uit naar haar bezoek, konden bij haar terecht met al onze vragen en kregen hierbij steeds een onderbouwd, positief antwoord. Haar tips & tricks zijn goud waard. Daarnaast is ze gewoon zo'n fijn persoon dat je haar met plezier in je gezin toelaat. Bij een volgend kindje doen we zonder enige twijfel zéker opnieuw beroep op haar deskundigheid

Elke V. raadt Wonderverhaal aan.

maart 2021

De avond na thuiskomst uit het ziekenhuis kwam Claudia al een eerste keer langs om ons te begeleiden in dit nieuwe avontuur. Bij elk huisbezoek nam ze echt de tijd om naar onze vragen te luisteren en ons zo goed mogelijk verder te helpen. Ook na de huisbezoeken konden we nog steeds bij haar terecht voor kleine en grote bezorgdheden. Claudia straalt steeds een grote rust uit waardoor ook Nore zich meteen goed voelde bij haar. Het is mede dankzij Claudia dat we zeer positief kunnen terugblikken op die eerste maanden. Merci, merci, merci 😘

Hannelore P. raadt Wonderverhaal aan.

februari 2021

Deze vroedvrouw is een super vroedvrouw, staat altijd klaar voor je !! Heb je een vraagje of weet je het even niet, Claudia helpt je graag verder. ook haar pret-echo's zijn super !! Wij willen jou dan ook bedanken voor alles wat je voor ons gedaan hebt, tot snel

Vanessa M. raadt Wonderverhaal aan.

januari 2021

Wat een wonderlijk, emotioneel en mooie avond was dit! 💖 Door omstandigheden heb ik nog niet veel kunnen genieten van mijn eerste zwangerschap, integendeel zelf. Tot vanavond... Claudia is empathisch, betrokken, zeer goed in haar job, een onwaarschijnlijk lieve vrouw. Dit was exact wat ik nodig had om even stil te staan bij het wonderverhaal dat er zich in mijn buik afspeelt 💖

Evelien T. raadt Wonderverhaal aan.

december 2020

Ik kwam bij Claudia terecht voor een 3D echo maar al snel werd ze ook mijn vroedvrouw. Zowel voor als na mijn bevalling heeft ze me bijgestaan met tips, advies, trucjes, workshops en zoveel meer. Ik keek altijd uit naar de dagen dat ze langs kwam want ze is niet alleen super in haar vak, ze heeft ook een luisterend oor en gaf me altijd een goed gevoel. We gaan haar ook enorm missen! 
Bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan!

Nele S. raadt Wonderverhaal aan.

november 2020

Wij waren zo blij met onze keuze Claudia als vroedvrouw! “De Vroedvrouw” ... Een synoniem hiervoor zou “mijn redder in nood” kunnen zijn. We zijn fantastisch begeleid geweest door haar. En wetende dat we steeds beroep op haar konden doen gaf ons een enorm gerust gevoel.
Bedankt voor jou warmte, zorgzaamheid, waardevol advies, rust die je uitstraalde,..
Zelfs nadat de huisbezoekjes gedaan zijn, is ze nog bezorgd!!

Dussss ben je op zoek naar een lieve, toffe en meest motiverende vroedvrouw.. dan heb je ze gevonden!! Dit zowel voor als na de bevalling!

Sylvie B. raadt Wonderverhaal aan.

oktober 2020

Met pijn in het hart ben je de laatste keer op huisbezoek geweest. 
De eerste weken met onze kleine meid thuis waren enorm mooi maar zonder de begeleiding die jij ons gaf weet ik niet hoe ik dit was door gekomen. Voor elke nieuwe (onzekere) mama ben jij onmisbaar. Jij maakte altijd tijd voor ons ondanks je drukke agenda. Aan alles is te zien dat jij je job met hart en ziel doet en daar hebben we enorm veel respect voor. Ik zal nooit vergeten wat jij voor ons hebt gedaan, dankzij de begeleiding is de borstvoeding een succes geworden. Bedankt voor de steun, het luisterend oor, de info en om altijd bereikbaar te zijn zowel voor de bevalling als erna. 
Een vroedvrouw met een hart van goud. Sylvie


Sara M. raadt Wonderverhaal aan.

oktober 2020

Claudia is een topvroedvrouw! Ze doet haar job met passie, hart en ziel. Zowel de begeleiding voor de zwangerschap als na de zwangerschap, ze staat altijd voor je klaar wanneer je vragen hebt, bezorgd bent of gewoon je hart eens wil luchten.
Ook voor prachtige 3D foto's, waarbij ze dan vol liefde en passie vertelt wat je kleintje in je buik aan het uitspoken is, zijn een absolute aanrader!
Dankzij Claudia heb ik een hele mooie zwangerschap beleefd en er echt van kunnen genieten. Dit was zonder haar nooit gelukt!

Sarah K. raadt Wonderverhaal aan.

september 2020

Geweldige vroedvrouw! Zo'n zorgzame en lieve vrouw! Stond altijd voor ons klaar. Was zo onzeker als ons Lewisje geboren is maar Claudia heeft me super geholpen. Zijn haar enorm dankbaar en kan ze aan iedereen aanbevelen. Een vroedvrouw uit de duizend ♥️
Bedankt Claudia

Gust W. raadt Wonderverhaal aan.

september 2020

Ongelooflijk blij dat we bij Claudia terecht zijn gekomen! Dame die haar werk met liefde en passie doet, vol enthousiasme en met de nodige kennis!! Wij hebben allezins onze zwangere vrienden doorverwezen. Bedankt voor de goede hulp en de leuke babbels 😁

Sanne J. raadt Wonderverhaal aan.

juli 2020

Wat een topvrouw! Super goede begeleiding gehad van voor de zwangerschap tot na de bevalling! Eens thuis met ons zoontje, was ik heel erg blij dat Claudia er was. Ik weet niet of ik het borstvoeden zou volgehouden hebben zonder haar en haar begeleiding. Zelfs op zondag had ik haar een berichtje gestuurd omdat ik een beetje radeloos was... toch fijn en snel een antwoord gekregen. Ik ga haar missen 😁

Lara D. raadt Wonderverhaal aan.

mei 2020

Super lieve en top vroedvrouw Claudia!
De pretecho’s zijn een mooie herinnering met de nodige uitleg heb je hier echt veel aan!
De workshops brachten ons veel bij en gaven ons het gevoel dat we zeker goed voorbereid waren.
En de opvolging na mijn keizersnede was super!
Ook alle tips omtrent de borstvoeding waren heel helpend!
Maar ik ben vooral blij dat je er was in deze moeilijke periode van Corona! De steun en bemoedigende woorden hebben mij enorm deugd gedaan. Dank je wel voor alles! 

Ninke D. raadt Wonderverhaal aan.

april 2020

Claudia is fantastisch in haar werk. Niet alleen is ze een warme, lieve, empathische vrouw maar ze kent haar job ook zeer goed. Ze heeft ons begeleid doorheen mijn zwangerschap. Wij volgde bij haar de cursus arbeid en bevalling en borstvoeding. Door deze goede voorbereiding is mijn bevalling zeer aangenaam verlopen en ben ik zelfs zonder epidurale verdoving kunnen bevallen.
We hadden een moeilijke start met onze baby en Claudia kwam de eerste week elke dag aan huis om zijn gewicht en voedingspatroon op te volgen. (Zelfs op zondag!)
Ook nadien gaf ze nog zeer bruikbare tips bij de eerste verkoudheid, moeilijke dutjes of bij de dagelijkse weenbuien van onze baby.
Nogmaals bedankt Claudia voor al de goede zorgen.

Shanah B. raadt Wonderverhaal aan.

april 2020

Wij hebben Claudia leren kennen door bij haar een pretecho te doen. Deze zeer warme en leuke ervaring zorgde ervoor dat we haar ook vroegen als onze vroedvrouw voor en na de bevalling. Haar bezoekjes waren steeds zeer aangenaam. Ze stond ons op elk moment bij met goede raad. Ook een keertje telefonisch wanneer dat nodig was. In deze corona tijden ging ze ook steeds professioneel te werk. Nu onze kleine meid groot genoeg is komt Claudia niet meer langs, maar we missen haar alvast en weten in de toekomst bij een volgend kindje meteen wie we opnieuw gaan contacteren. Hartelijk bedankt Claudia!!! 💛

Lies G. raadt Wonderverhaal aan.

Maart 2020

Aan onze TOPvroedvrouw Claudia,

Je stond me altijd bij met goeie raad,
of het nu 's morgens vroeg was of 's avonds laat!
Je wachtte altijd geduldig tot ik snapte wat je bedoelde,
zodat ik me steeds minder onzeker voelde!
En ook al had (heb) je het heel druk,
je nam altijd je tijd voor onze kleine uk!
Bedankt voor alle goeie zorgen,
bij jou voelen zowel mama als baby zich geborgen!

Lieve groetjes,
Ken&Lies
Robje ❤

Ann D. raadt Wonderverhaal aan.

3 februari 2020

Claudia is echt een top vroedvrouw!
ze is super vriendelijk, zacht,staat altijd voor je klaar als je vragen hebt of ongerust bent over iets!
Kan me geen betere vroedvrouw wensen!
Bedankt voor alles!
Kusjes van Lexa en ouders

Britte O. raadt Wonderverhaal aan.

21 februari 2020

Claudia is een geweldige vroedvrouw waarbij je je direct op je gemak voelt. Ze heeft ons ontzettend goed geholpen met al onze vragen en zorgen!
Je kan op haar rekenen en ze oefent haar beroep met heel veel liefde uit!
Ik zou Claudia en Wonderverhaal aan iedereen aanraden!

Ellen Q. raadt Wonderverhaal aan.

7 januari 2020

Claudia is een fantastische vroedvrouw. Ze stond steeds voor ons klaar. Geen enkele vraag was te veel. Zowel prenataal als postnataal konden we op Claudia rekenen. Geduldig hielp ze onze kwaliteiten als kersverse ouders mee ontwikkelen en gaf ze tips en tricks waardoor sommige dingen ineens een stukje aangenamer of makkelijker gingen. Dank u, Claudia om onze eerste ervaring met het ouderschap zo leuk te maken. Wij gaan je missen. Ellen, Wim en Laura

Lore V. raadt Wonderverhaal aan.

3 januari 2020

TOP-vroedvrouw Claudia! Zowel tijdens de prenatale consultaties, als tijdens de consultaties aan huis stond ze klaar met een luisterend oor een zeer nuttige tips. Meermaals mogen gaan om de harttoontjes extra te mogen beluisteren. Helpt je om op je eigen gevoel verder te gaan, niet zoals voorgeschreven staat in de boekjes. 😊
Geeft je steeds nuttige tips, een vertrouwend gevoel en staat altijd voor je klaar.
Een dikke merci, Claudia! 😘

Peggy L. raadt Wonderverhaal aan.

17 december 2019

Claudia is een vroedvrouw met een hart van goud!
Ze staat altijd klaar wanneer nodig, steekt een helpende hand toe waar kan.
Elke keer met een stralende glimlach, warmte en oprechte interesse!
Voor ons is ze een unieke, bijzondere vroedvrouw..
Waar we met veel plezier deze welverdiende blijk van waardering aan willen geven!
In 1 woord TOP! Een aanrader van jewelste!
Bedankt voor alles

Patrick B. raadt Wonderverhaal aan.

26 november 2019

Claudia, je bent een fantastische vroedvrouw, zeer behulpzaam en altijd bereikbaar. Het was voor ons een fijne, leerzame ervaring en een plezier om onze dochter en de mama aan je goede zorgen over te laten.🤱👍😁

Carmen L. raadt Wonderverhaal aan.

21 november 2019

Zeer tevreden over de fijne samenwerking met Wonderverhaal, vroedvrouw Claudia. Goede opvolging van zowel mama als kind. Gemakkelijk bereikbaar en goed advies! Tevreden mama en gezonde baby hier! ☺️

Marjon D. raadt Wonderverhaal aan.

19 november 2019

Claudia Scherf is een super vroedvrouw die altijd bereikbaar is en klaar staat met goede raad. Ze volgt alles heel goed op en houdt daarbij ook rekening met je eigen wensen en ervaringen.

Janis S. raadt Wonderverhaal aan.

25 september 2019

De BESTE vroedvrouw dat je je kan wensen! Staat altijd klaar voor je met uitleg! Ook wanneer je een babbel wilt, staat Claudia klaar voor je! Een betere vroedvrouw kan je je niet wensen! :)

Katrien P. raadt Wonderverhaal aan.

15 september 2019

Claudia is een geweldige vroedvrouw!
Tijdens mijn zwangerschap konden zowel mijn man als ik altijd bij haar terecht als we vragen hadden. Na de bevalling kwam ze op bezoek en stelde mij en mijn man gerust..een topper! ❤️

Michelle V. raadt Wonderverhaal aan.

19 september 2019

Wat waren wij blij met Claudia, zo lief en begaan met ons en de baby. Ze zal er altijd voor je zijn met haar super tips. We gaan haar missen ☺️☺️ we hadden ons geen betere vroedvrouw kunnen wensen🥰🥰

Helena A. raadt Wonderverhaal aan.

5 september 2019

"Claudia is een heel lieve en enthousiaste vroedvrouw die echt haar tijd neemt. En je gaat met een goed gevoel naar huis. TOP!"

Kirsten G. raadt Wonderverhaal aan.

5 augustus 2019

Wanneer je een vroedvrouw zoekt die goed kan luisteren, eentje die je goede tips geeft en je helpt indien je dat wenst ben je bij Claudia aan het juiste adres. Je voelt je helemaal op je gemak bij haar en daarbovenop komt ze elke keer opnieuw met haar grootste glimlach toe op huisbezoek. Ze is gewoon fantastisch goed in haar job!👌

Charlotte V. raadt Wonderverhaal aan.

22 augustus 2019

workshop borstvoeding: Samen met mijn man vandaag deze workshop rond borstvoeding gevolgd. Deze is zeker en vast aan te raden! Een hele boeiende en praktische workshop!! Dank u Claudia Scherf!!

Ans V. raadt Wonderverhaal aan.

28 juni 2019

We zijn meer dan supertevreden van topmadam Claudia!! Ze was er tijdens de goeie momentjes maar nog meer tijdens de moeilijke momentjes 😉!! 
Wat ik het meest heb geapprecieerd was het luisterend oor en alle raad en advies, zonder te pinnen op strikte regeltjes en theorieën. EN, het allerbelangrijkste, zij bouwt verder op jou eigen gevoel ! Baby’s hebben (helaas 😋) geen handleiding en een standaard kind bestaat nu eenmaal niet. Daarom vond ik het des te belangrijker om een vroedvrouw naast me te hebben die zich baseert op jouw moedergevoel! En daarbij kwam Claudia op nummer 1! Van ons krijg je de grootste onderscheiding 😊!

Karlien D. raadt Wonderverhaal aan.

20 mei 2019

Claudia hielp ons de eerste weken na de geboorte van onze dochter. Als prille ouders voelden wij ons enorm goed bijgestaan. We zijn haar enorm dankbaar voor de goede verzorging, de tips, de antwoorden op onze 1000 vragen en de warmte. We hadden het ons niet beter kunnen voorstellen!

Charlotte V. raadt Wonderverhaal aan.

14 mei 2019

Mooie fotootjes om te koesteren door de pretecho van Claudia 😍

Sarah D. raadt Wonderverhaal aan.

15 maart 2019

Ik ben bij Claudia terecht gekomen voor een 3D echo. Die afspraak was zo fijn dat ik besloot om Claudia te vragen voor mijn vroedvrouw te zijn. Claudia zag dit zitten ondanks dat ik in Landen woon en eigenlijk niet haar regio is. Toen ik thuis ben gekomen woog mijn dochtertje 2,520, borstvoeding die niet lukte en daarbovenop nog is last van de befaamde babyblues. Claudia heeft mij echt geholpen met tips voor mijn dochtertje beter te doen laten eten maar ook echt naar mij geluisterd. Claudia 1000 keer oprecht dankjewel voor alles wat je gedaan hebt!

Melissa H. raadt Wonderverhaal aan.

3 maart 2019

Hele leuke dame in de juiste job. super met kindjes. bereid voor elke vraag. simpelweg een top vroedvrouw Claudia !

Heleen N. raadt Wonderverhaal aan.

30 januari 2019

TOP-vroedvrouw Claudia! Zowel tijdens de prenatale consultaties, als tijdens de consultaties aan huis stond ze klaar met een luisterend oor en zeer nuttige tips. Haar enthousiasme is aanstekelijk en geeft een heel goed gevoel. Heel welkom op dagen wanneer de babyblues wat de kop op stak... Een echte aanrader.

Kim A. raadt Wonderverhaal aan.

17 januari 2019

Wij hadden een 2D/3D pretecho bij wonderverhaal als cadeautje voor de grootouders. Omdat ik al 31 weken ben is ze zo lief geweest om ons er nog tussen te nemen. We werden super ontvangen en de echo zelf verliep rustig en aangenaam. Ook toen onze kleine meid weigerde zich in haar mooiste zicht te draaien werden er een paar tips gegeven en uitgeprobeerd. Zowel wij als de toekomstige grootouders hadden een super ervaring! De foto’s die we meekregen en de USB stick zijn een groot pluspunt. Erg leuk om naderhand nog eens te bekijken! Heel erg bedankt hiervoor ☺️

Christiane V. raadt Wonderverhaal aan.

4 januari 2019

Al het mooie, achter idee wonderverhaal en de realisatie ervan: vrouwen steunen, advies geven met een pasgeborene baby. Leven geven, bevallen, is zwaar werk maar met een goede vroedvrouw ben je goed bezig! top vroedvrouw Claudia!

Ilse G. raadt Wonderverhaal aan.

27 december 2018

Zeer lieve vroedvrouw... gepassioneerd door haar mooie job! ❤

Britt M. raadt Wonderverhaal aan.

23 december 2018

Wat een prachtige ervaring!! je doet dit met je hart dat voel je!!! Claudia, je bent zo'n lieve en warme vrouw! en wat een mooie beelden van onze prachtige dochtertje!!! bedankt!!! ❤ Echo 23 weken en 3 dagen! ❤😍👶 wij kijken al uit naar januari ❤👶

Liesbet T. raadt Wonderverhaal aan.

20 december 2018

Claudia is een lieve vroedvrouw, staat je altijd met raad en daad super goed bij.

Maryleen D. raadt Wonderverhaal aan.

16 november 2018

Echt een aanrader, zeer bekwame vroedvrouw zeer flexibel en beschikbaar, je kan er alles aan vragen. Zeer vriendelijke dame, top vroedvrouw Claudia.
WonderVerhaal
0468 01 25 15
claudia@wonderverhaal.be

Vroedvrouwenpraktijk
Binkomstraat 3
3391 Tielt-Winge
vroedvrouw Claudia
vroedvrouw Bernice
REGIO voor huisbezoeken door vroedvrouw, na de geboorte
Gemeentes en deelgemeentes van: Kortenaken, Geetbets, Glabbeek, Bekkevoort, Tielt-Winge, Lubbeek, Scherpenheuvel-Zichem, Halen, Herk-de-Stad, Diest, Tienen, Linter, Budingen, Boutersem, Holsbeek, Aarschot,...