Recensies

Janis S. raadt Wonderverhaal aan.

25 september 2019

De BESTE vroedvrouw dat je je kan wensen! Staat altijd klaar voor je met uitleg! Ook wanneer je een babbel wilt, staat Claudia klaar voor je! Een betere vroedvrouw kan je je niet wensen! :)

Katrien P. raadt Wonderverhaal aan.

15 september 2019

Claudia is een geweldige vroedvrouw!
Tijdens mijn zwangerschap konden zowel mijn man als ik altijd bij haar terecht als we vragen hadden. Na de bevalling kwam ze op bezoek en stelde mij en mijn man gerust..een topper! ❤️

Michelle V. raadt Wonderverhaal aan.

19 september 2019

Wat waren wij blij met Claudia, zo lief en begaan met ons en de baby. Ze zal er altijd voor je zijn met haar super tips. We gaan haar missen ☺️☺️ we hadden ons geen betere vroedvrouw kunnen wensen🥰🥰

Kirsten G. raadt Wonderverhaal aan.

5 augustus 2019

Wanneer je een vroedvrouw zoekt die goed kan luisteren, eentje die je goede tips geeft en je helpt indien je dat wenst ben je bij Claudia aan het juiste adres. Je voelt je helemaal op je gemak bij haar en daarbovenop komt ze elke keer opnieuw met haar grootste glimlach toe op huisbezoek. Ze is gewoon fantastisch goed in haar job!👌

Helena A. raadt Wonderverhaal aan.

5 september 2019

"Heel lieve en enthousiaste vroedvrouw die echt haar tijd neemt. En je gaat met een goed gevoel naar huis. TOP!"

Charlotte V. raadt Wonderverhaal aan.

22 augustus 2019

workshop borstvoeding: Samen met mijn man vandaag deze workshop rond borstvoeding gevolgd. Deze is zeker en vast aan te raden! Een hele boeiende en praktische workshop!! Dank u Claudia Scherf!!

Ans V. raadt Wonderverhaal aan.

28 juni 2019

We zijn meer dan supertevreden van topmadam Claudia!! Ze was er tijdens de goeie momentjes maar nog meer tijdens de moeilijke momentjes 😉!! 
Wat ik het meest heb geapprecieerd was het luisterend oor en alle raad en advies, zonder te pinnen op strikte regeltjes en theorieën. EN, het allerbelangrijkste, zij bouwt verder op jou eigen gevoel ! Baby’s hebben (helaas 😋) geen handleiding en een standaard kind bestaat nu eenmaal niet. Daarom vond ik het des te belangrijker om een vroedvrouw naast me te hebben die zich baseert op jouw moedergevoel! En daarbij kwam Claudia op nummer 1! Van ons krijg je de grootste onderscheiding 😊!

Karlien D. raadt Wonderverhaal aan.

20 mei 2019

Claudia hielp ons de eerste weken na de geboorte van onze dochter. Als prille ouders voelden wij ons enorm goed bijgestaan. We zijn haar enorm dankbaar voor de goede verzorging, de tips, de antwoorden op onze 1000 vragen en de warmte. We hadden het ons niet beter kunnen voorstellen!

Charlotte V. raadt Wonderverhaal aan.

14 mei 2019

Mooie fotootjes om te koesteren door de pretecho van Claudia 😍

Sarah D. raadt Wonderverhaal aan.

15 maart 2019

Ik ben bij Claudia terecht gekomen voor een 3D echo. Die afspraak was zo fijn dat ik besloot om Claudia te vragen voor mijn vroedvrouw te zijn. Claudia zag dit zitten ondanks dat ik in Landen woon en eigenlijk niet haar regio is. Toen ik thuis ben gekomen woog mijn dochtertje 2,520, borstvoeding die niet lukte en daarbovenop nog is last van de befaamde babyblues. Claudia heeft mij echt geholpen met tips voor mijn dochtertje beter te doen laten eten maar ook echt naar mij geluisterd. Claudia 1000 keer oprecht dankjewel voor alles wat je gedaan hebt!

Melissa H. raadt Wonderverhaal aan.

3 maart 2019

Hele leuke dame in de juiste job. super met kindjes. bereid voor elke vraag. simpelweg een top vroedvrouw !

Heleen N. raadt Wonderverhaal aan.

30 januari 2019

TOP-vroedvrouw! Zowel tijdens de prenatale consultaties, als tijdens de consultaties aan huis stond ze klaar met een luisterend oor en zeer nuttige tips. Haar enthousiasme is aanstekelijk en geeft een heel goed gevoel. Heel welkom op dagen wanneer de babyblues wat de kop op stak... Een echte aanrader.

Kim A. raadt Wonderverhaal aan.

17 januari 2019

Wij hadden een 2D/3D pretecho bij wonderverhaal als cadeautje voor de grootouders. Omdat ik al 31 weken ben is ze zo lief geweest om ons er nog tussen te nemen. We werden super ontvangen en de echo zelf verliep rustig en aangenaam. Ook toen onze kleine meid weigerde zich in haar mooiste zicht te draaien werden er een paar tips gegeven en uitgeprobeerd. Zowel wij als de toekomstige grootouders hadden een super ervaring! De foto’s die we meekregen en de USB stick zijn een groot pluspunt. Erg leuk om naderhand nog eens te bekijken! Heel erg bedankt hiervoor ☺️

Christiane V. raadt Wonderverhaal aan.

4 januari 2019

Al het mooie, achter idee wonderverhaal en de realisatie ervan: vrouwen steunen, advies geven met een pasgeborene baby. Leven geven, bevallen, is zwaar werk maar met een goede vroedvrouw ben je goed bezig! top vroedvrouw!

Ilse G. raadt Wonderverhaal aan.

27 december 2018

Zeer lieve vroedvrouw... gepassioneerd door haar mooie job! ❤

Britt M. raadt Wonderverhaal aan.

23 december 2018

Wat een prachtige ervaring!! je doet dit met je hart dat voel je!!! je bent zoon lieve en warme vrouw! en wat een mooie beelden van onze prachtige dochtertje!!! bedankt!!! ❤ Echo 23 weken en 3 dagen! ❤😍👶 wij kijken al uit naar januari ❤👶

Liesbet T. raadt Wonderverhaal aan.

20 december 2018

Lieve vroedvrouw, staat je altijd met raad en daad super goed bij.

Maryleen D. raadt Wonderverhaal aan.

16 november 2018

Echt een aanrader, zeer bekwame vroedvrouw zeer flexibel en beschikbaar, je kan er alles aan vragen. Zeer vriendelijke dame.
WonderVerhaal
Vroedvrouwpraktijk:
Binkomstraat 3
3391 Tielt-Winge
(in het gebouw van
Be Fit)

0468 01 25 15
claudia@wonderverhaal.be
REGIO voor huisbezoeken door vroedvrouw, na de geboorte: :
Gemeentes en deelgemeentes: Kortenaken, Geetbets, Glabbeek, Bekkevoort, Tielt-Winge, Lubbeek, Scherpenheuvel-Zichem, Halen, Herk-de-Stad, Aarschot, Holsbeek, Diest, Tienen, Boutersem, Bierbeek, Linter en Budingen.
Woon je elders en heb je toch graag een huisbezoek van mij, bel me gerust.